Mihail Neamţu: Guvernanţii spun că lupta cu evaziunea fiscală ţine de siguranţa naţională! Dar lupta cu incompetența? Dar lupta cu prostia de ce ține? Dar cu risipa? Dar cu abuzurile infinite ale Statului birocratic-administrativ la adresa cetățenilor liberi?

„A început anul cu noi poveri pe umerii antreprenorilor și al oamenilor muncitori din România. Statul, lacom nevoie mare, și-a crescut aparatul bugetar: zeci de mii de angajați prin agenții fantomă”, scrie, pe Facebook, teologul Mihail Neamţu.

„În discursul oficial al guvernanților, lupta cu evaziunea fiscală ține de siguranța națională. Dar lupta cu incompetența? Dar lupta cu prostia de ce ține? Dar cu risipa? Dar cu abuzurile infinite ale Statului birocratic-administrativ la adresa cetățenilor liberi?

Ni se tot spune cât de ingrat e mediul de afaceri față de „mărinimosul” Fisc!

Lăsați dădăceala, domnule Jupuitu’, dar și orele de dirigenție.

Milioane de români se simt furați, zilnic, de Statul român. Statul care îți ia bani pentru Sănătate și îți dă la schimb infecții nosocomiale. Statul care îți ia bani pentru educația copiilor și îi oferă nu profesorilor, ci maneliștilor.

Până la confiscarea averii tuturor celor condamnați pentru furt și fapte de corupție, le spunem guvernanților: încetați creșterea de controale abuzive, taxe, impozite, dări, obligații.

Când ați făcut curățenie în acvariul rechinilor, treceți și la micul antreprenor român, apoi la negustorul din piață ori comercianți, adică la plevușcă”, scrie Neamţu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare