Piperea: Temele false de dezbatere publică impuse de rețelele de socializare pentru a obține remodelarea omului “nou” prin inginerie socială ascund problemele reale ale poluării industriale

„Așa cum ziceam anul trecut, temele false de dezbatere publică impuse de MSN, de rețelele de socializare și de giga-fondurile care le dețin pentru a obține fabricarea consimțământului și remodelarea omului “nou” prin inginerie socială, ascund problemele reale ale poluării industriale”, scrie, pe Facebook, avocatul Gheorghe Piperea (AUR).

„Bem apă îmbuteliată în recipiente de plastic care conțin sute de mii de nanoparticule de plastic.

Consumăm pește oceanic care s-a hrănit cu plancton impregnat cu sute de mii de nanoparticule de plastic.

Apa din pânza freatică sau din fluvii este infestată cu ierbicidele, pesticidele și îngrășămintele chimice utilizate în agricultura intensivă, industrială, precum și cu apa utilizată la încălzirea centrală a mega-orașelor. Mai nou, apa este ucisă industrial în cantități colosale în procesul obținerii litiului, metal utilizat la bateriile electrice ale zmartfoanelor, calculatoarelor și mașinilor electrice.

Ce face lumea bună a totalitarismului materialist – dialectic și științific?

Obligă la legarea dopului de pet, ca să fie nevoie de mai mult efort de a-l scoate, cu consecința eliberării în atmosferă a mai multe sute de mii de nanoparticule de plastic.

Obligă la calculul cantității maxime de codoi emis de fiecare pasager în parte.

Impun treptat trecerea la identitatea digitală și la moneda digitală a băncilor centrale (CBDC), o chestie programabilă să te scoată în afara zidurilor cetății dacă nu cadrezi cu religia oficială de substituție.

Promovează pe bani mulți geo-ingineria mutării norilor.

PS Afară e frig. La tv se numește vreme extremă. Deseori, i se spune și iadul alb”, scrie Piperea.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare