Senatorul Diana Şoşoacă: Felicitări fermierilor şi transportatorilor români care au declanşat protestele! Atenţie poliţie şi jandarmerie, să nu îndrăzniţi să îi ameninţaţi sau amendaţi, aşa cum vi s-a cerut, fiţi alături de popor, nu împotriva lui, cei care trebuie să plăteasca sunt slugile din fruntea ţării care au ca scop distrugerea naţiunii

„FELICITARI FERMIERILOR SI TRANSPORTATORILOR ROMÂNI CARE PROTESTEAZA! Poporul român trebuie sa sprijine in orice mod si cu orice preț aceste proteste! Subsemnata si Partidul S.O.S România suntem alături de ei și am sprijinit in anumite zone ale țării aceste proteste să înceapă!”, scrie, pe Facebook, senatorul Diana Şoşoacă, liderul partidului SOS România.

„Atenție politie si jandarmerie! Sa nu îndrăzniți sa ii amenințați si amendați, asa cum vi s-a cerut! Nu ne provocati! Fiti alături de poporul român si de fermierii si transportatorii nostri!

IN SFÂRȘIT, VORBEȘTE SI PRESA ROMÂNA DE PROTESTELE DIN GERMANIA CARE TIN DE ZILE INTREGI!

Însă, primii sunt fermierii care sunt falimentati, dragă presă, de ăia ce vă cenzurează și vă plătesc să tăceți sa nu faceți mare vâlvă !

Rețelele de socializare sunt pline de filmări ale protestului din Germania, care a blocat orașe întregi. S-a încercat, fără succes, cenzurarea acestor filmări, liveurilor, dar ce nu înțeleg globaliștii este că nu mai merge cu manipularea, cu atâta dictatură, cu minciunile și propaganda soroșista, asa cum ați încercat în pandemie.

Fermierii sunt falimentați de cerealele din Ucraina modificate genetic și pline de chimicale care atentează la viața omului și de curând, guvernul ciolacului (special am scris astfel, nu merită mai mult), a autorizat deschiderea de magazine ucrainene cu mâncare de cea mai proasta calitate care va îmbolnăvi mulți. Se pare ca aceste magazine se vor numi Aurora.

Fermierii trebuie sa dea de pământ cu nemernicii de la Guvern, dar si cu Parlamentul României care a votat legi antifermieri, la fel transportatorii.

Tot ce fac acești politicieni este pentru a distruge definitiv agricultura si transportatorii. Cu prima au reușit pas cu pas. Din ce în ce mai mulți fermieri renunță. Nu mai pot de atâtea taxe și impozite și niciun fel de subvenție de la stat, in timp ce celelalte state își ajută proprii fermieri cu tot ce se poate, deși nu au nici pământul nostru roditor și nici bogățiile noastre.

Guvernul si Parlamentul si presedintele lor sunt trădătorii României si ai poporului român. In Singapore ar fi fost împușcați așa cum au facut candva cu trădătorii lor, iar in alte țări ar fi condamnati pe viață pentru inalta tradare. La noi, conduc tradatorii si inepții!”, scrie Diana Şoşoacă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare