Senatorul Diana Şoşoacă: Orice poliţist şi jandarm care se opune protestatarilor va avea dosar penal şi riscă ani grei de închisoare

„GUVERNUL, JANDARMERIA SI POLITIA, PREFECTURA NU MAI AU VOIE SA OPREASCA PROTESTATARII. FERMIERII AU ANUNTAT INTRAREA LEGALA IN BUCURESTI PRIN INTERMEDIUL AVOCATILOR. DIN ACEST MOMENT, ORICE OPRIRE A FERMIERILOR SI TRANSPORTATORILOR IN BUCUREȘTI SI DEPLASAREA PE DRUMURILE PUBLICE, ESTE ABUZIVA, ILEGALA SI DE NATURA PENALA. ORICE POLITIST SI JANDARM CARE SE OPUNE PROTESTATARILOR, VA AVEA UN DOSAR PENAL SI VA PUTEA FI CONDAMNAT LA ANI GREI DE INCHISOARE. ORICE AMENDA DATA ESTE LOVITA DE NULITATE ABSOLUTA
SOLICITAREA A FOST FĂCUTĂ DE 3 AVOCAȚI, NU PARTIDE. VĂ URĂM SUCCES ȘI VĂ STĂM ALĂTURI ORI DE CÂTE ORI AVEȚI NEVOIE PT ACEST POPOR OBIDIT. LUAȚI LABELE DE PE FERMIERI SI TRANSPORTATORI! LUATI LABELE DE PE POPOR!”, a scris, pe Facebook, senatorul Diana Şoşoacă, liderul partidului SOS România.
Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă, a făcut o cerere prin care solicita permiterea intrării fermierilor şi transportatorilor în Bucureşti, scrie bzi.ro.
„Vă solicităm aprobarea şi autorizarea unui meeting la care vor face parte transportatorii, agricultorii şi fermierii, în interesul acestora, respectându-le drepturile fundamentale conferinţe prin Constituţia României. Mitingul va avea loc în Piaţa Victoriei, începând cu data de astăzi, 12.01.2024 până în data de 21.01.2024 între orele 16.00-00.00. Totodată vă solicităm respectuos aprobarea accesului transportatorilor, agricultorilor şi fermierilor împreună cu utilajele cu care aceştia îşi desfăşoară activitatea”, se arată în cererea făcută de preşedintele S.O.S. România, Diana Șoșoacă.
Astăzi, 12 ianuarie 2024, este a treia zi a protestelor transportatorilor, agricultorilor și fermierilor. O parte dintre aceștia au ajuns aproape de București, dar nu au fost lăsați în primă instanță să intre în Capitală. Polițiștii și jandarmii au format un baraj. Cu toate acestea, manifestanții au reușit să spargă bariera și au trecut de forțele de ordine.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare