Piperea: Caligula şi-a făcut calul senator, noul premier francez Gabriel Attal şi-a pus „soţul” ministru de Externe; posibil ca Biden, care a iertat un curcan de la sacrificarea de Thanksgiving Day, să îl avanseze pe post de consilier de securitate națională, iar Trudeau să își numească pisica ministru al indiferenței publice

„Noul premier francez, Gabriel Attal, 34 de ani, l-a numit pe soțul său (fostul?), Stéphane Séjourné, ministru de externe.  În țara drepturilor omului, asta e nu numai posibil, ci și de aplaudat. N-are teamă Macron cu acuzele de conflicte de interese și nepotisme: el e perfect (mă rog, sondajele îl dau cu un grad redus de favorabilitate, ceva în jur de 30%, dar nu ne mai luăm noi de la detalii de-astea…)”, scrie, pe Facebook, avocatul Gheorghe Piperea (AUR).

„Din istorie ne rezultă că împăratul roman Caligula și-a făcut calul senator.

Nu mai e mult și ajungem din nou acolo. Posibil ca Biden, care a iertat un curcan de la sacrificarea de Thanksgiving, să îl avanseze pe post de consilier de securitate națională, iar Trudeau să își numească pisica ministru al indiferenței publice”, scrie Piperea.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare