Senatorul Diana Şoşoacă: Partidul SOS România a notificat PMB că va organiza protest non-stop în Piaţa Victoriei unde sunt aşteptaţi toţi transportatorii şi fermierii

„La data de 8 noiembrie 2023 notificat PRIMĂRIA BUCUREȘTI cu privire la protestul organizat de Partidul S.O.S ROMÂNIA in scuarul central Piata Victoriei in intervalul orar 17.00-23.00 zilnic pana la 15.06.2024. Astăzi am revenit si am notificat protest 24 din 24 permitand protestul transportatorilor si fermierilor si am oferit acest spațiu acestora oricat ar fi necesar. Primăria este notificata si nu poate interzice accesul acestora”, scrie, pe Facebook, senatorul Diana Şoşoacă, liderul partidului SOS România.

„Aveti mai jos dovada din 08.11.2023 si dovada de azi a Notificarii. MAT!

„NOTIFICARE

Subsemnata SENATOR AV. DIANA IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ, PREȘEDINTELE PARTIDULUI S.O.S ROMÂNIA, vă notific cu privire la faptul ca până la data de 15.06.2024 vom extinde protestul notificat 24 de ore di 24 si vom permite protestatarilor fermieri si transportatori, precum si tuturor protestatarilor care in temeiul art. 39 Constitutie si art. 3 Lg. 60/91, nelimitandu-se la acestea, vor protesta impotriva masurilor luate de Guvernul Ciolacu, Președinția României si Parlamentul României, precum si al Prefecturilor si Primăriilor impotriva poporului roman, păstrând si masurile notificate in noiembrie 2023. Va aducem la cunostinta ca protestul se extinde 24 de ore din 24 incepand de azi, 12.01.2024 pana la momentul in care se vor soluționa TOATE SOLICITĂRILE PROTESTATARILOR SI VETI RENUNTA LA MASURILE ABUZIVE.

VOR PARTICIPA CEL PUȚIN 100.000 PERSOANE, VOR AVEA ACCES CU UTILAJE AGRICOLE, GRELE SI GABARIT DEPASIT, TIRURI , AUTOTURISME ETC. Solicitam deasemenea sa luati act ca aveți obligatia sa permiteți accesul utilajelor pe drumurile publice din România.

Caile de acces sunt de pe toate întrările in Bucuresti pana la Piata Victoriei, persoanele desemnate pt a colabora cu autoritatile ramanand aceleasi din protocolul semnat.

Pentru alte detalii aveti obligatia sa ne chemati in sedinta.

Va aduc la cunostinta ca nu aveti dreptul sa respingeti o notificare, aveati obligatia sa ne chemati in sedinta pe care, in fapt, ati anulat-o si va invederam ca formulam plangere penala impotriva fiecarui functionar din primărie, precum si a primarului, prefectului, jandarmeriei etc care a savarsit abuzul in serviciu, abuzul de putere, abuzul de drept etc. Va vom actiona in judecata pt prejudiciul produs fermierilor si transportatorilor pt tot anul 2023 solicitând sa acoperiti personal aceste prejudicii.

NU AVETI DREPTUL SA RESPINGETI O NOTIFICARE. DREPTUL LA PROTEST ESTE GARANTAT DE CONSTITUTIE.

SENATOR AV. DIANA IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ

PREȘEDINTELE PARTIDULUI S.O.S ROMÂNIA „, scrie Diana Şoşoacă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare