SOS România: Am făcut sesizare şi aşteptăm răspunsul autorităţilor cu privire la incidentul de la Constanţa

„Având în vedere incidentul de seara trecută, în care un ofițer SIAS a amenințat cu o armă de foc de calibru mare, un cetățean civil, la un protest pașnic, respectiv protestul transportatorilor, protest ce a avut ca loc de plecare Municipiul Constanța, în baza art.1 din Lg. 14/2003, în scopul îndeplinirii misiunii publice ce ne este garantată de Constituție, ne-am autosesizat și am dispus emiterea de adrese către IPJ Constanța”, anunţă, pe Facebook, SOS România, filiala Constanţa.

„Așteptăm răspunsul autorităților! Dacă ați fost victimele abuzurilor poliției sau Jandarmeriei, ați fost amendați sau mai rău, contactați-ne pe adresa de e-mail ctasosro@gmail.com și vă oferim consiliere juridică gratuită, fără pretenții și fără vreo culoare politică, orice cetățean din Constanța beneficiază de ajutorul gratuit”, scrie formaţiunea condusă de senatorul Diana Şoşoacă.

De asemenea, senatorul Diana Şoşoacă a cerut demisia Guvernului Ciolacu pentru modul în care tratează protestul transportatorilor şi fermierilor.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare