Mihail Neamţu: Politica agricolă europeană din ultimele decenii nu mai răspunde realităților cu care se confruntă fermierii. Situația fermierilor din UE e tot mai critică. Situația din România o întâlnim și în Germania, Franța și alte țări cu producție mare de produse agricole

„Politica agricolă europeană din ultimele decenii nu mai răspunde realităților cu care se confruntă fermierii. Situația fermierilor din Uniunea Europeană e tot mai critică. Situația din România o întâlnim și în Germania, Franța și alte țări cu producție mare de produse agricole”, scrie, pe Facebook, Mihail Neamţu.

„Atmosfera generală nu e deloc încurajatoare.

Ce spuneam în urmă cu 4 ani?

Trebuie să cumpărăm de la piață produse românești, autentice, sănătoase, direct de la țărani.

Gata cu alimentele vândute sub etichete false, care sufocă piețele și îi alungă pe fermierii români, obligați să vândă la marginea drumului.

Gata cu piețele năpădite de rozătoare, insuficient aerisite, prost luminate și fără standarde europene de igienă.

Gata cu mafia speculanților.

Ca om de dreapta, eu știu că intermediarii sunt necesari pentru comerțul liber, dar piețele agroalimentare sunt făcute pentru ca țăranul român să poată vinde direct către consumator.

Veți avea garanția mea că mărul pe care-l cumpărați este produs într-o livada românească și nu a venit, încărcat de chimicale, de la mii de kilometri distanță.

Mesajul meu e simplu: hrană sănătoasă, de la producătorii români, vândută în piețe civilizate!”, scrie Neamţu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare