Senatorul Diana Şoşoacă: Ne reîntoarcem în „epoca” FMI, asta demonstrează cât de neprofesionist, incapabil, incult juridic, politic și economic este Guvernul României condus de un „cioflingar”!

„Ne reîntoarcem în „epoca” FMI. Aşa se demonstrează cât de neprofesionist, incapabil, incult juridic, politic și economic este Guvernul României condus de un „cioflingar”! Să ne aducem aminte că FMI a distrus și sclavizat toate economiile statelor unde a activat. Când îți vine FMI ul s-a terminat cu producția și cu orice salvare profesionistă a țării”, scrie, pe Facebook, senatorul Diana Şoşoacă, liderul SOS România.

„Ceaușescu a scăpat de povara datoriilor FMI tocmai pentru ca și-a dat seama ca anula suveranitatea; iți dau bani, iți impun „soluții” ineficiente și apoi îți dau lovitura de gratie, evident dând vina taman pe tine, fraierul împrumutat și prostit. Și apoi hăul din care te chinui sa îți revii, dar numai cu multinaționalele lor, care te vor afunda și mai mult în datorii și faliment, ca sa iasă ei bine. Când Ceaușescu a plătit datoria integral, fiind singura țară din lume care a reușit această performanță, nu a mai durat mult și a fost omorât.

La bogățiile pe care le are România, cel mai bogat stat în resurse din Europa (exceptând Rusia care se întinde pe doua continente), nu i se permite sa își recupereze suveranitatea, și pentru că este an electoral, va fi îndatorată și pusă să semneze prin inepții de la putere, pentru ca partidul suveranist care va veni la putere sa nu aibă vreo șansă sa redreseze România, exact ce vă tot anunț. Îi anunț pe această cale că avem soluții și în această situație!

Având în vedere recomandările făcute anterior de FMI, la sfârșitul anului 2023, este clar că pe lângă taxele guvernului Ciolacu-Ciuca-Hunor adică PSD-PNL-UDMR, vor apărea noi taxe în cârca poporului, că doar nu vreți sa plătească multinaționalele care conduc în fapt și de drept FMI ul. ÎNȚELEGEȚI ACUM MIȘELIA? MULTINAȚIONALELE STĂPÂNESC ROMÂNIA! NE-AM PIERDUT INDEPENDENȚA!”, scrie Diana Şoşoacă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare