Ceferin, atac la Burleanu? „E un clovn de la o Federaţie care vorbeşte cu alte federaţii, dar nu spune nimic conducerii UEFA; se râde de comportamentul lui”

Aleksander Ceferin a acordat un interviu interesant în care vorbește despre un al patrulea mandat pentru președinția UEFA. Slovenul nu ar mai avea dreptul să candideze la această funcție după cele 3 mandate, dar vrea să schimbe regulamentul și să fie ales din nou, scrie eurosport.ro.

Aleksander Ceferin a acordat un interviu în care a oferit detalii cu privire la plecarea lui Zvonimir Boban din funcția de direcor general al UEFA. Președintele forului continental ar vrea să schimbe regulamentul pentru a avea dreptul să candideze și la un al patrulea mandat, dar se teme Răzvan Burleanu, cel despre care jurnaliștii britanici au scris că i-ar putea lua locul. „E un clovn de la o federație care vorbește cu celelalte federații și cu media zilnic. «E o conspirație», spune el, dar mie și conducerii UEFA nu ne spune nimic. Ne-au spus celelalte federații despre el și au râs de comportamentul lui.
Plecarea lui Boban nu a creat o problemă, nu putem vorbi de o undă de șoc în interiorul UEFA și în fotbalul european, deși a fost ceva neașteptat. Vom intra în amănunte când va veni timpul, probabil după congres (n.r. – pe 8 februarie, la Paris). În 2017, am avut un congres în care am vorbit despre statutul UEFA și despre numărul maxim de mandate”, a declarat Ceferin, potrivit The Guardian.

Pe 8 februarie, într-un congres ce va avea loc la Paris, se va vota introducerea unui eventual al patrulea mandat pentru funcția de președinte al UEFA.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare