Piperea: „Știați că instituțiile UE pot fi date în judecată dacă încalcă Tratatele? Cine se încumetă? Ăștia de azi, cu stabilitatea și “nepopulismul” nu o vor face nici într-un milion de ani. Dar noi, da, o vom face. Curând”

Cunoscutul avocat și profesor universitar, Gheorghe Piperea (AUR), afirmă că Tratatul Uniunii Europene a fost încălcat atunci când Comisia Europeană a achiziționat „prin SMS”, vaccinuri de 78 de miliarde de euro, scrie r3media.ro.

În opinia sa, CE a a încălcat „Tratatul Uniunii Europene spune, la art.5 alin.4, că acțiunea Uniunii nu depășește, în conținut și formă, ceea ce este necesar pentru realizarea obiectivelor tratatelor”.

Piperea a dat de înțeles că AUR va da în judecată instituțiile UE, în cazul acesta Comisia Europeană, pentru încălcarea Tratatului. „Ăștia de azi, cu stabilitatea și “nepopulismul” nu o vor face nici într-un milion de ani”, referindu-se la coaliția PSD-PNL.

„Tratatul Uniunii Europene spune, la art.5 alin.4, că acțiunea Uniunii nu depășește, în conținut și formă, ceea ce este necesar pentru realizarea obiectivelor tratatelor.
UE a cumpărat, prin “negocieri” prin sms, seruri de “imunizare” de peste 78 mld euro.
Inutil și nociv. Mai mult, a determinat Statele membre să cheltuiască sau să piardă peste 5.000 de mld euro, în “lupta” contra plandemiei. Ca să atenueze beleaua, CE a promis 750 mld euro, prin așa-numitele pnrr – adică ceva mic și prost, menit a evita falimentul cauzat de aruncarea pe fereastră a celor 5.000 de mld euro. Ironic, banii mai sunt și condiționați de “reforme” care vor păgubi și mai mult statele membre și vor sărăci și mai mult populația (știați că în UE, tărâmul bogătanilor milenari, există peste 140 de milioane de săraci?).
Numai România trebuie să cheltuie, până în 2050, peste 1.900 de miliarde de euro cu grindilul vieții…Știați că instituțiile UE pot fi date în judecată dacă încalcă Tratatele?
Cine se încumetă? Ăștia de azi, cu stabilitatea și “nepopulismul” nu o vor face nici într-un milion de ani. Dar noi, da, o vom face. Curând”, a scris Piperea, care este candidat la europarlamentare din partea AUR, pe Facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare