Tudor Chirilă: Dumitrescu ăla de la Prahova ar trebui să fie propunerea PNL la București; păi dacă în „divizia judeţeană” fură în halul ăsta, vă daţi seama ce ar fi în Champions League, la Bucureşti

„Băiatul ăla, Iulian Dumitrescu, ar trebui să fie propunerea PNL la București. Omul pare să fie capabil de fapte mari. E nevoie de blocuri pe spații verzi, e nevoie de borduri, de festivaluri, e nevoie de reconstrucție, de terase în parcuri cu muzică pånă la 4 dimineața, e treabă multă, e nevoie de azile de bătrâni, sunt fonduri europene de absorbit”, scrie, ironic, pe Facebook, artistul Tudor Chirilă.

„Nu știu dacă realizăm ce bale curg la PNL și PSD după primăria București. Dacă la divizia județ se fură așa, cum să lași tu din mână ditamai Champions League?”, spune Chirilă.

Declarații vin după ce Iulian Dumitrescu, suspectat că ar fi luat mită milioane de euro, a fost plasat sub control judiciar. Potrivit anchetatorilor, politicianul este bănuit că ar fi ascuns milioane de lei, care i-ar fi intrat în conturile personale.

Într-o altă postare, Chirilă arată: „Comasarea alegerilor, dacă se întâmplă, arată cam câți bani dau mafioții ăștia de la putere pe alegători și pe democrație. Pentru ei 2024 este un an crucial în care pot confisca România definitiv (dacă asta nu s-a întâmplat deja). Ar trebui să existe mai multe voci publice care să semnaleze mizeria asta”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare