Laura Vicol (PSD): Mâine vom lansa un proiect cu adevărat special: „Comisia Studenților”

Deputata Laura Vicol (PSD) anunță că mâine va lansa un proiect cu adevărat special: „Comisia Studenților”, o inițiativă unică, destinată să îi familiarizeze pe viitorii lideri cu mecanismele legislative. Pe rând, câte 50 de studenți din varii domenii de studiu vor lua parte la o ședință simulată a Comisiei Juridice din Camera Deputaților, unde vor avea oportunitatea să dezbată proiecte legislative și să propună amendamente pe marginea acestora, spune aceasta. 
”Dragi prieteni, sunt bucuroasă să vă anunț că mâine vom lansa un proiect cu adevărat special: „Comisia Studenților”.
Este o inițiativă unică, destinată să îi familiarizeze pe viitorii lideri cu mecanismele legislative.
Pe rând, câte 50 de studenți din varii domenii de studiu vor lua parte la o ședință simulată a Comisiei Juridice din Camera Deputaților, unde vor avea oportunitatea să dezbată proiecte legislative și să propună amendamente pe marginea acestora.
Aceasta nu este doar o oportunitate pentru participanți de a-și exersa abilitățile de argumentare, negociere și luare a deciziilor, ci și de a vedea cum funcționează procesul legislativ din interior.
Proiectul „Comisia Studenților” este mai mult decât o experiență educativă. Văd acest proiect ca pe o șansă dată tinerilor de a-și testa propriile abilități și, de ce nu, curiozități cu privire la mecanismele politice și instituționale”, anunță Laura Vicol.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare