Natalia Intotero: Am dat startul campaniei de distribuție a paturilor, saltelelor, lenjerilor de pat și obiectelor de îmbrăcăminte, destinate copiilor şi tinerilor instituţionalizaţi

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, anunță că a dat startul, la Craiova, campaniei de distribuție a paturilor, saltelelor, lenjerilor de pat și obiectelor de îmbrăcăminte, destinate copiilor şi tinerilor instituţionalizaţi. Acestea provin din rezerva de stat a țării și au fost primite ca urmare a unei Hotărâri de Guvern, după ce în urma controalelor inopinate din ultimele luni am constat că e nevoie ca multe dintre acestea să fie schimbate.
  • ”Consiliile Județene și autoritățile locale fac eforturi extraordinare de la bugetul propriu pentru susținerea instituțiilor de tip rezidențial, însă orice sprijin în plus este bine-venit.

În total, 10.500 de copii din toată țara vor beneficia de acest sprijin în valoare de peste 19 milioane de lei. În maximum 2 luni ne propunem să livrăm aceste produse în toate județele țării.

Mulţumesc domnului Marcel Ciolacu, prim-ministrul României, colegilor din Guvern şi domnului Georgian Pop, preşedintele Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale pentru sprijinul acordat în acest demers.

  • De asemenea, le mulțumesc primarului municipiului Craiova, doamna Lia-Olguța Vasilescu și președintelui Consiliului Județean Dolj, domnul Cosmin Vasile, pentru primire și sprijinul pe care îl acordă copiilor instituționalizați”, a transmis Intotero.
Sursa foto: junalulolteniei.ro

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare