Ședință a COALIȚIEI de guvernare în contextul CRIMELOR de la Caracal

Liderul Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunțat că va discuta cu premierul Viorica Dăncilă, în ședința de luni a coaliției de guvernare, despre rectificarea bugetară și modificarea legii Serviciului de Telecomunicații Speciale. De altfel, tot luni, începând cu ora 18.00, social-democrații au o reuniune a Cex la sediul PSD din Băneasa.

Într-o emisiune TV, Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, duminică seara, că temele pe care le va aborda cu premierul vizează posibile măsuri pe care le poate lua Guvernul și Parlamentul având în vedere cazului crimelor de la Caracal.

În acest sens, liderul Senatului a precizat că poate fi modificată legea STS sau procedurile de intervenție în cazuri precum cel din Caracal unde o adolescentă a fost ucisă cu bestialitate deși a sunat la 112 de trei ori.

De asemenea, Viorica Dăncilă a anunțat, sâmbătă,  după o ședință de urgență la Guvern, că ia în calcul organizarea unui referendum care are în vedere pedepse mai mari pentru criminali, violatori și pedofili, cum ar fi închisoarea pe viață sau castrarea chimică.

Mai mult, tot în contextul situației din Caracal, președintele PSD a spus că a amânat Congresul partidului din 3 august, unde trebuia să fie lansat candidatul la prezidențiale, și anume Viorica Dăncilă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare