Daniel Gheba (AUR): Propunerea comasării alegerilor din 9 Iunie este încă o dovadă în plus că interesele partidelor aflate la guvernare primează în fața bunăstării statului român

Deputatul Daniel Gheba (AUR) anunță că propunerea comasării alegerilor din 9 Iunie este încă o dovadă în plus că interesele partidelor aflate la guvernare primează în fața bunăstării statului român.
  • ”Propunerea comasării alegerilor din 9 Iunie este încă o dovadă în plus că interesele partidelor aflate la guvernare primează în fața bunăstării statului român.

De frică să nu își piardă scaunele, PSD-PNL au redactat proiectul de OUG pentru comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare. În acest sens, astăzi am participat la o dezbatere liberă la Ministerul Afacerilor Interne, unde am exprimat poziția fermă a partidului AUR împotriva comasării alegerilor locale, parlamentare și prezidențiale din 9 Iunie 2024.

Considerăm că această măsură este neconstituțională, nedemocratică și defavorizează pluralismul politic. De asemenea, comasarea alegerilor avantajează partidele mari, cum ar fi PNL și PSD, care au resurse financiare și logistice mai mari, și blochează accesul partidelor mici și noi, la competiția electorală.

AUR nu tolerează derapajele nedemocratice și va lupta pentru respectarea Constituției și a voinței poporului român.Vă îndemnăm să ne susțineți și să ne votați pe 9 Iunie, pentru a schimba destinul României spre bine.

AUR este vocea voastră!”, spune Daniel Gheba.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare