Ministrul Alexandru Petrescu, întâlnire cu Eric Stewart, preşedintele AMRO

Ministrul pentru mediul de afaceri, Alexandru Petrescu,  a avut, joi, o întâlnire la Washington cu Eric Stewart, preşedintele Consiliului de afaceri americano-român.

„Am avut o foarte bună întalnire cu Eric Stewart, preşedintele Consiliului de afaceri americano-român (AMRO), un promotor al relaţiilor bilaterale comerciale dintre România şi SUA”, a precizat ministrul pentru mediul de afaceri, Alexandru Petrescu, pe Facebook.

Un punct relevant al discuţiilor din cadrul întâlnirii l-a constituit susţinerea pe care AMRO o oferă constant României în efortul acesteia de a deveni membru OCDE în perspectiva primului moment decizional al organizaţiei de extindere, potrivit sursei citate.

„Având în vedere rolul pe care îl îndeplineşte AMRO de platformă de susţinere şi promovare a intereselor româneşti atat la nivelul administraţiei de stat americane cât şi la nivelul comunităţii de business, subiecte precum: impactul implementării 5G în România asupra mediului de business, securitatea cibernetica şi elemente de legislaţie europeană care impactează evoluţia business-urilor americane în spaţiul european au ţinut agenda întâlnirii de la Washington din această după-amiază. La întâlnire au participat şi reprezentanţi ai companiilor care au operaţiuni semnificative în România : L3Harris Technologies, Lockheed Martin, Raytheon şi Amgen Inc”, a afirmat ministrul pentru mediul de afaceri.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare