Adrian Zorlescu, candidat AUR la Președinția CJ Gorj: Monumentele Eroilor, lăsate în paragină… Aceasta este mizeria pe care autoritățile publice o arată în fața jertfei celor care s-au sacrificat pentru patria noastră

Adrian Zorlescu, candidat AUR la Președinția CJ Gorj afirmă luni că monumentele Eroilor, au fost lăsate în paragină. Aceasta este mizeria pe care autoritățile publice o arată în fața jertfei celor care s-au sacrificat pentru patria noastră, spune candidatul AUR. 
  • ”Monumentele Eroilor, lăsate în paragină… Aceasta este mizeria pe care autoritățile publice o arată în fața jertfei celor care s-au sacrificat pentru patria noastră. Un neam care nu își respectă înaintașii, nu se respectă pe sine!

Pierdem în fiecare zi bucăți din identitatea noastră națională prin indiferența crasă față de locurile care sunt mărturii ale istoriei noastre. Cum putem spera la un viitor strălucit când uităm complet de trecutul nostru glorios?

La Curtișoara, cele două monumente dedicate Eroilor căzuți în cele două războaie sunt o dovadă dezolantă a acestei realități crude. Autoritățile nu doar că ignoră aceste simboluri ale sacrificiului, dar le lasă să se degradeze în uitare și dispreț.
Este timpul să ne trezim și să arătăm respectul cuvenit celor care au dat totul pentru țara noastră! Este timpul să acționăm și să ne implicăm pentru a reda demnitatea acestor monumente și a le onora pe aceste adevărate simboluri ale sacrificiului și curajului eroilor noștri!”, spune Zorlescu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare