Adrian Zorlescu, candidatul AUR la Președinția CJ Gorj: Am avut onoarea să petrec o zi alături de domnul europarlamentar Cristian Terheș, pe care l-am invitat să vadă cu ochii săi dezastrul cauzat de PSD-PNL în județul Gorj

Adrian Zorlescu, candidatul AUR la Președinția CJ Gorj, spune că a avut onoarea să petreacă o zi alături de domnul europarlamentar Cristian Terheș, pe care l-a invitat să vadă cu ochii săi dezastrul cauzat de PSD-PNL în județul Gorj. 
  • ”Am avut onoarea să petrec o zi alături de domnul europarlamentar Cristian Terheș, pe care l-am invitat să vadă cu ochii săi dezastrul cauzat de PSD-PNL în județul Gorj, în sectorul energetic, în ultimii 34 de ani. Am fost împreună la fața locului și i-am arătat realitatea dureroasă, a discutat cu specialiști, lideri sindicali și oameni din comunitate. Domnul Terheș a fost profund dezamăgit de ceea ce a văzut și a tras concluzia că acest declin nu a fost un accident, ci o acțiune deliberată, orchestrată de grupuri de interese naționale și internaționale, susținute de politicienii servili de la Bruxelles.

În urma acestor discuții, mi-a promis că va lupta în Parlamentul European nu doar pentru prelungirea perioadei de restructurare a Complexului Energetic Oltenia (CEO), ci și împotriva închiderii acestuia.

Este hotărât să fie o voce puternică împotriva închiderii, deoarece menținerea CEO este de o importanță strategică națională. Cristian Terheș mi-a arătat că înțelege perfect că o țară nu poate progresa fără energie, curent electric, combustibil și alimente accesibile. În fața tentativelor de subminare națională, el și ceilalți europarlamentari patrioți din AUR vor continua să lupte neobosit pentru noi toți”, spune Adrian Zorlescu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare