Vlad Popescu Piedone: „Nu renunța!”, „Nu băga în seamă atacurile murdare!” „Te așteptăm la 5!” „Vrem continuitate!”, „Sectorul 5 este altul de 4 ani!”. Sunt doar câteva dintre încurajările pe care le-am primit de la cetățenii Sectorului 5

Candidatul PUSL la Primăria Sectorului 5, Vlad Popescu Piedone spune că a primit încurajări de la cetățenii Sectorului 5: ”Nu renunța!”, „Nu băga în seamă atacurile murdare!” „Te așteptăm la 5!” „Vrem continuitate!”, „Sectorul 5 este altul de 4 ani!”. 
  • „Nu renunța!”, „Nu băga în seamă atacurile murdare!” „Te așteptăm la 5!” „Vrem continuitate!”, „Sectorul 5 este altul de 4 ani!”. Sunt doar câteva dintre încurajările pe care le-am primit de la cetățenii Sectorului 5.

Aici este adevărul. Aici este realitatea. În stradă, printre oameni! Nu la televizor. Aici sunt oamenii buni, calzi și muncitori! Acesta este adevăratul sondaj.

Vă mulțumesc, dragi locuitori ai Sectorului 5 pentru încredere. Viitorul îl decideți dumneavoastră, în 9 iunie! Împreună, continuăm dezvoltarea și modernizarea sectorului!”, spune Vlad Popescu Piedone.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare