Alexandru Petrescu, despre chemarea în Parlament: O superficială informare din partea unor aleși PNL

Ministrul Comunicațiilor, Alexandru Petrescu, a acuzat PNL de „ un exercițiu disproporționat de dialog” cu privire la „Ora Guvernului” solicitată de Opoziție în Parlament și de „ o nepermis de superficiala informare” din partea liberalilor.

„16 sept 2019, la “Ora Guvernului” in Parlamentul Romaniei, la solicitarea Grupului parlamentar al Partidului National Liberal. Un exercitiu disproportionat de dialog in termeni de calitate, intelegere si consistenta in abordare, pe subiecte extrem de importante circumscrise procesului de digitalizare a Romaniei, cu focus pe implementarea strategiei 5G si elementele de securitate ce le incumba”, a scris Alexandru Petrescu pe Facebook.

Ministrul Comunicațiilor a atras atenția asupra timpului scurt alocat pentru un subiect atat de important și a acuzat PNL de „un exercițiu pedagicic”.

„Retinand ca observatie generala ca e prea putin timp alocat unei dezbateri pe un subiect de asemenea anvergura si o nepermis de superficiala informare si cunoastere din partea unor alesi in Parlamentul Romaniei din partea Partidului National Liberal, sper ca informatiile pe care le-am reiterat astazi in plenul forului legislativ sa constituie repere informationale pentru initiatorii demersului si totodata un exercitiu pedagogic pentru cei mai putin informati dintre parlamentarii PNL”, a puncat ministrul. 

Ministrul a dat asigurări că va continua procesul de digitalizare a României.


„In continuare, transparenta, dialogul si securitatea ecosistemului digital romanesc raman valori care vor acompania constant actiunile MCSI sub coordonarea mea, din prima zi si pana in ultima zi de mandat. Totodata, am convingerea ca Parlamentul Romaniei, in ansamblul sau, ramane institutia fanion, alaturi de Guvernul Romaniei, pentru prezervarea si maximizarea intereselor nationale, alaturi de care voi continua parcursul de digitalizare a tarii noastre”, a conchis ministrul. 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare