Natalia Intotero: Alături de oamenii din România care suferă de nanism. Asociația Oamenilor Mici, care ii reprezintă, luptă pentru ca ei să aibă acces la primul și singurul medicament care tratează această afecțiune

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, alături de oamenii din România care suferă de nanism. Asociația Oamenilor Mici, care ii reprezintă, luptă pentru ca ei să aibă acces la primul și singurul medicament care tratează această afecțiune.
  • ”Sunt mici, dar au suflet extraordinar și multă ambiție și inteligență. De multe ori lumea e mult prea mare pentru ei – nu ajung la butoanele liftului, le e greu la cumpărături și nu pot întotdeauna să facă aceleași lucruri pe care le fac oamenii de statură medie.
Alături de ei, oamenii din România care suferă de nanism, mi-am petrecut astăzi prima parte a zilei. Asociația Oamenilor Mici, care ii reprezintă, luptă pentru ca ei să aibă acces la primul și singurul medicament care tratează această afecțiune, oferind o șansă reală de îmbunătățire a calității vieții pentru pacienți.
I-am asigurat pe cei prezenți la eveniment de sprijinul și deschiderea mea în sprijinirea demersurilor lor și i-am invitat în această vară să participe la taberele organizate de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, în acest an fiind prevăzute 2.000 de locuri pentru copiii și tinerii speciali. De asemenea, le-am vorbit și lor despre Carol, minunatul nostru coleg cu dizabilități, și i-am încurajat să facem echipă împreună așa încât să dezvoltăm cât mai multe proiecte pe viitor.
Le mulțumesc din suflet pentru invitație, a fost reală bucurie și plăcere să ne petrecem dimineața împreună! Îi felicit pe părinții acestor copii pentru curajul și perseverența de care dau dovadă în îngrijirea lor”, spune Natalia Intotero.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare