Lilian Scripnic (AUR): Ziua Internațională a forțelor ONU de menținere a păcii ne reamintește de sacrificiul și devotamentul celor care și-au asumat misiunea nobilă de a proteja pacea în lume

Deputatul Lilian Scripnic (AUR) afirmă că Ziua Internațională a forțelor ONU de menținere a păcii ne reamintește de sacrificiul și devotamentul celor care și-au asumat misiunea nobilă de a proteja pacea în lume.
  • ”𝐙𝐢𝐮𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥ă 𝐚 𝐟𝐨𝐫ț𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐎𝐍𝐔 𝐝𝐞 𝐦𝐞𝐧ț𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐩ă𝐜𝐢𝐢 ne reamintește de sacrificiul și devotamentul celor care și-au asumat misiunea nobilă de a proteja pacea în lume. Astăzi, ne înclinăm în fața celor care au purtat cu mândrie cascheta albastră a Națiunilor Unite, simbol al speranței pentru milioane de oameni aflați în zone de conflict.
De la prima operațiune în 1948, peste un milion de femei și bărbați au fost parte a 72 de misiuni de menținere a păcii. Ne aducem aminte de cei 4.197 de eroi care și-au dat viața pentru ca alții să trăiască în pace până la 31 martie 2022. 🕊️
România se mândrește cu contribuția sa constantă la aceste eforturi, având 58 de persoane care servesc cu onoare în misiunile ONU. Fiecare dintre acești eroi români își asumă riscuri imense pentru a construi un viitor mai sigur și mai pașnic pentru noi toți.
Astăzi, să le oferim recunoștința noastră și să celebrăm spiritul lor neînfricat. Eforturile lor ne inspiră și ne conduc spre o lume unde pacea nu este doar un vis, ci o realitate posibilă”, spune deputatul AUR.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare