Lucian Bode: Obiectivul politic al filialei PNL Neamț este câștigarea președinției CJ în 2024 și a majorității primăriilor din județ

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, spune că obiectivul politic al filialei PNL Neamț este câștigarea președinției CJ în 2024 și a majorității primăriilor din județ.
  • „Am fost astăzi în mijlocul liberalilor din Roman, la un eveniment important pentru comunitatea romașcană, dar și cea liberală. Am văzut cât de hotărâți și mobilizați sunt să obțină victoria electorală pe 9 iunie. Candidații noștri împreună cu echipele lor sunt o forță în județ și își doresc să facă din comunitățile lor povești de succes.
Zona metropolitană Roman are potențialul de a deveni un adevărat motor ale dezvoltării locale, iar liberalii se pricep cel mai bine să dinamizeze această regiune. La Roman, Laurentiu Dan Leoreanu este omul care știe ce are de făcut din poziția de primar și s-a bătut constant pentru proiectele de dezvoltare ale municipiului și ale zonei metropolitane Roman.
Este un liberal cu experiență administrativă și politică foarte mare și sunt convins că va fi un câștig pentru romașcani. Am încredere că romașcanii au înțeles că drumul dezvoltării este garantat de o administrație liberală.
De altfel, în tot județul Neamț printr-o muncă de echipă si proiecte valoroase, sunt convins că liberalii se vor impune în preferințele electoratului, la alegerile locale din acest an. Liberalii au arătat că au soluții și știu să genereze progres și bunăstare. O dezvoltare unitară a județului Neamț se poate obține cu mai mult PNL în administrația locală și județeană. De aceea, este foarte importantă victoria la Consiliul Județean Neamț a unui liberal, a lui George Lazăr.
 Dreapta liberală este singura soluție pentru a continua în ritm alert dezvoltarea comunităților prin investiții și atragerea de fonduri europene. Obiectivul politic al filialei PNL Neamț este câștigarea președinției CJ în 2024 și a majorității primăriilor din județ.
Cu victoriile liberale obținute pe 9 iunie, avem șansa să transformăm județul Neamț în al treilea pol de creștere și de dezvoltare în regiunea de Nord-Est a României, după Iași și Suceava. Succes tuturor candidaților noștri de la Neamț!”, a declarat Lucian Bode, secretar general al PNL.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare