Mesajul Giorgiei Meloni, de susținere pentru partidul Alternativa Dreaptă și pentru Adela Mirza, candidat al partidului pentru Parlamentul European

Giorgia Meloni, premierul Italiei, a transmis un mesaj de susținere pentru partidul Alternativa Dreaptă și pentru Adela Mirza, candidat al partidului pentru Parlamentul European. 

  • ”Dragi prieteni români, draga Adela și patrioți români ai Alternativei Dreapte, Dupa cum bine stiți România vine din latinescul ”Romanus”, care înseamnă cetațean al Romei.
    Prin urmare este o mare placere să mă adresez vouă din orașul Roma.

Moștenirea noastră culturală și lingvistică comună, alaturi de relațiile noastre industriale și comerciale intense, fac din italieni și din Romania prieteni și aliați naturali. Așa cum Dacia antica a jucat întotdeauna un rol crucial în istoria Europei, în zilele noastre România joacă în continuare un rol important la răscrucea Europei centrale de est si de sud est.

Românii vor merge la urne duminica aceasta. #Acum este momentul să le oferim românilor cea ce merită. Protejarea cetățeanului și #siguranța granițelor, lupta împotriva imigrației ilegale, apărarea valorilor creștine. Acestea sunt prioritățile partidului nostru politic pe care le împărtășim profund, eu și noi #conservatorii Europei.

Mulțumită conducerii unei femei curajoase și talentate care este Adela, sunt convinsă că duminică veți obține un rezultat electoral excelent, care va servi drept forță motrice pentru creșterea mișcării noastre politice.

Cu sprijinul dumneavoastră, voi fi mai puternică în apărarea valorilor noastre comune și în promovarea #viziunii noastre, a unei comunități confederate a națiunilor #europene, care respectă drepturile și suveranitatea statelor membre, dezvoltă o economie competitivă și îmbunătațește eficiența și eficacitatea Uniunii. Vă doresc alegeri reușite și un viitor prosper pentru mișcarea noastra politica. Trăiască Alternativa Dreaptă! Trăiască România!”

CMF 41240011

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare