Ana Loredana Predescu (AUR): Tot în căutarea ,,treburilor chibzuite ,, cu care se laudă Adrian Veștea, am ajuns în localitatea Mândra. Care nu este deloc precum numele!

Ana Loredana Predescu (AUR), candidata AUR la președinția CJ Brașov afirmă că a mers în localitatea Mândra care nu este deloc precum numele și este lăsată de izbeliște cu tot cu o tentativa de parcuri lăsate în paragină, un pericol pentru copiii care au fost amăgiți și apoi dezamăgiți cu amenajarea lor. 
  • ”Tot în căutarea ,,treburilor chibzuite ,, cu care se laudă Adrian Veștea, am ajuns în localitatea Mândra. Care nu este deloc precum numele!
Este lăsată de izbeliște cu tot cu o tentativa de parcuri lăsate în paragină, un pericol pentru copiii care au fost amăgiți și apoi dezamăgiți cu amenajarea lor, după cum chiar ei ne-au marturisit!
Doreii care au asfaltat o stradă acum doi ani, au lăsat-o cu gurile de canal la 10 cm deasupra asfaltului, se merge cu masina ca la poligonul auto printre jaloane. Multe jenți de mașină și -au găsit sfârșitul acolo. Actualul primar este la al 5 lea mandat… Cetățenii însă vor schimbare și o văd în tânărul meu coleg antreprenor, Mija Darius!
Pe 9 iunie votați AUR pe toate cele cinci buletine de vot! Pentru ca nicio localitate să mai fie lăsată în urmă!!”, spune Ana Loredana Predescu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare