Cristian Popescu Piedone: Din 9 iunie, terminăm cu expoziția de țevi pe bulevardele din Capitală! Din 9 iunie, rezolvăm problema termoficării! Fapte, nu vorbe și expoziții!

Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, anunță că din 9 iunie, termină cu expoziția de țevi pe bulevardele din Capitală și rezolvă problema termoficării! ”Fapte, nu vorbe și expoziții!”, spune Piedone. 
”Din 9 iunie, terminăm cu expoziția de țevi pe bulevardele din Capitală! Din 9 iunie, rezolvăm problema termoficării! Fapte, nu vorbe și expoziții! În Contractul meu cu Bucureștenii, mi-am asumat implementarea unei tehnologii care va rezolva problema termoficării în Capitală! Această tehnologie ne va ajuta să schimbăm toate țevile în aproximativ 6 ani!
Metoda Relining permite schimbarea conductelor de termoficare fără săpătură, cu o viteză de execuție net superioară față de sistemul clasic. Mai exact, până la 2 kilometri pe zi cu un singur utilaj!
Relining constă în săparea a două gropi la distanță de aproximativ 2 kilometri, unde se poziționează un utilaj care introduce noua țeavă în țeava deja existentă. Costurile? Cu 30% mai mici, decât metoda actuală. Pe 9 iunie, votează un primar care face! Votează Cristian Popescu Piedone, primar general! Votează echipa mea de consilieri PUSL pentru consiliul general! Votează căluțul!”, spune Cristian Popescu Piedone.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare