Cristian Popescu Piedone anunță că nu se retrage din cursa electorală

Candidatul PUSL la Primăria Municipiului Bucureşti, Cristian Popescu Piedone, a anunţat joi că nu se va retrage din cursa electorală.

„Îmi pare rău pentru Nicuşor Dan şi Gabriela Firea, cei care şi-au făcut calcule politice privind retragerea mea din competiţia electorală.

Îmi pare rău pentru toate ofertele care mi s-au pus de a renunţa la această bătălie electorală.

Îmi pare rău pentru partidul pe care astăzi îl reprezint şi l-am reprezentat cu cinste, Partidul Umanist Social Liberal, ‘Căluţul’, care a făcut valuri în Bucureşti şi a făcut valuri în ţară, dar la un moment dat trebuie să te gândeşti la viitorul tău, la mai binele bucureştenilor.

De aceea, astăzi, vă anunţ, cu regret pentru unii, dar cu fericire pentru alţii, au dat toţi joia retragerii lui Cristian Popescu Piedone – nu, Cristian Popescu Piedone nu se retrage”, a precizat el, într-o declaraţie de presă.

Candidatul PUSL a susţinut că va câştiga mandatul de edil general al Capitalei. „Cristian Popescu Piedone merge la bătălie. Cristian Popescu Piedone va fi viitorul primar general al Capitalei, contrar tuturor intereselor politice la care am fost supus, ameninţat, batjocorit, ofertat.

Dumneavoastră, cetăţeni ai Bucureştiului, vă luaţi sau nu Bucureştiul înapoi? Depinde doar de voi”, a spus Popescu Piedone.

În opinia sa, s-au creat pseudo-alianţe care „au vândut” oamenilor „candidaţi falşi”. „V-au vândut ceea ce dumneavoastră aţi sperat, au aruncat alegerile locale şi au umbrit ceea ce trebuie să reprezinte România în comunitatea europeană, Parlamentul European.

Aţi auzit pe cineva, astăzi, în această campanie, decât de Piedone, decât de Simion, AUR, iar cei care trebuia să primească laudaţium – Gabriela Firea, un fost primar, Nicuşor Dan (…) le voi plăti biletul pentru relaxare să povestească cât de bine au condus spre dezastru Bucureştiul. (…) Am douăsprezece puncte în contractul meu cu bucureştenii. Ad literam mă voi ţine de aceste puncte. (…) Votaţi Cristian Popescu Piedone, care va dormi în stradă pentru dumneavoastră, nu în cancelariile de partid”, a adăugat Cristian Popescu Piedone.

Sursa: AGERPRES

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare