Ana Loredana Predescu (AUR): M-am întors în vizită în satul Tărlungeni și în satul Zizin. Acești locuitori au fost mințiți și păcăliți de actualul primar liberal

Ana Loredana Predescu, candidata AUR la președinția CJ Brașov, scrie că s-a întors în vizită în satul Tărlungeni și în satul Zizin, unde locuitorii au fost mințiți și păcăliți de actualul primar liberal.
  • ”M-am întors în vizită în satul Tărlungeni și în satul Zizin. Acești locuitori au fost mințiți și păcăliți de actualul primar liberal, unul dintre oamenii susținuți de domnul Adrian Veștea. Probabil să continue să facă „lucruri chibzuite” aici.
Acești oameni au spus foarte clar, nu vor pomană. Au loc de muncă, au cu ce să se întrețină. Nu vor lucruri mărețe, vor doar canalizare și asfalt pe care să poată să meargă copiii lor către școală în condiții decente. Vă reamintesc că doar 3% din drumurile din Tărlungeni sunt asfaltate.
Nicio localitate nu trebuie lăsată în urmă, nici măcar comunitățile rome, care sunt multe în județ Brașov. Și acestea trebuie trebuie scoase din mizerie. Și pentru acestea trebuie proiecte, pentru că și copiii romi, ca și copiii români au nevoie de condiții optime pentru a avea acces la educație, singur lor șansă de a reuși în viață, de a-și găsi un loc de muncă.
Aceste comunități rome trebuie integrate. Pentru că nici ajutoarele sociale nu pot merge la infinit. Aceste comunități nu mai pot fi ignorate. Trebuie să fie integrate!
Pe 9 iunie îl susțin pe David Ardeleanu la Primăria Tărlungeni! Votați AUR pe toate cele 5 buletine de vot! Împreună ridicăm Brașovul! Tot Brașovul!”, spune aceasta.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare