Răzvan Cuc: Vizitele pe șantierele loturilor 1 si 2 de la Sebeș-Turda, deja au devenit certidudine; A treia săptămână la rând

Ministrul Transporturilor, deputatul Răzvan Cuc, a vizitat sâmbătă loturile 1 și 2 ale autostrăzii Sebeș-Turda unde, așa cum a promis, va ajunge săptămânal.

Aici am găsit o mobilizare bună și lucrări avansate față de săptămâna trecută. Aceste fapte, care conform promisiunilor făcute de către constructor, mă fac să cred că lotul 1 va fi gata în acest an. Și pe lotul 2 lucrurile arată altfel și au avansat.Constructorii cred că au înțeles ce îmi doresc. O mobilizare bună, lucrări de calitate și termene respectate. Dacă respectă aceste 3 cerințe ale mele, au în mine cel mai bun partener și susținător al lor.

cuc albaDe pe șantierele autostrăzii am mers, alături de doamna Prim-Ministru, Viorica Dăncilă, și colegii mei din Guvern și PSD, la organizația PSD Alba unde au avut loc alegeri.

Mă bucur pentru realegerea prietenului și colegului meu Ioan Dîrzu în funcția de președinte PSD ALBA. Toți locuitorii din Alba, dar și din țară, trebuie să știe că proiectele de infrastructură din zonele lor continuă și spun asta pentru că există bani. Sunt deja “unul de-al lor” pentru că vin săptămânal în județul Alba și știu cât de importantă este infrastructura pentru această zonă”, a scris Cuc pe Facebook.

cuc carasCu o zi în urmă, Răzvan Cuc s-a aflat, împreună cu premierul Viorica Dăncilă, și colegii din Guvern și PSD, la ședința CEx-ului PSD Caraș- Severin unde a prezentat principalele investiții în infrastructură, din județ.

Îi anunț pe cărășeni că anul acesta au fost deja executate următoarele categorii de lucrări:
• pe DN 57A km 0+000 — 21+500, între localitățile Pojejena și Socol, s-au executat 21,5 km de covor asfaltic, finalizați în luna august;
• pe DN 57 km 152+000 — 177+250, între orașul Oravița și limita între județele Caraș-Severin și Timiș,
s-au executat, atât în regie proprie prin Secția Producție Lucrări cât și prin terți, următoarele categorii de lucrări:
5,5 km reciclare drum prin Secția Producție Lucrări;
7,5 km covoare asfaltice prin Secția Producție Lucrări;
1550 mp de burdușiri – prin Secția Producție Lucrări;
1000 mp de burdușiri prin contractele de întreținere multianuală — parte carosabilă;
S-a emis ordin de începere pentru execuția a 98.000 mp reparații pe suprafețe întinse cu beton asfaltic și 1000 mp de burdușiri cu termen de finalizare 01.11.2019, lucrări executate prin contractele de întreținere multianuală;

• pe DN 57 km 177+250 – 200+745, între limita de județ Caraș-Severin și Timiș și localitatea Moravița,
s-au executat în luna august 10.820 mp de reparații și s-a emis un nou ordin de începere pentru execuția a 42.000 mp reparații pe suprafețe întinse cu beton asfaltic — cu termen de finalizare luna noiembrie 2019, lucrări executate prin contractele de întreținere multianuală;

• pe DN 58 km 79+550—82+760, în localitatea Anina s-au executat 3,2 km de covor asfaltic, finalizați în luna august;

• pe DN 6 (Varianta de ocolire a municipiului Caransebeș km 0+310—12+073) se vor executa 11,7 km de straturi bituminoase foarte subțiri (Șlam) în perioada septembrie — octombrie 2019”, a precizat ministrul Transporturilor.

El a adăugat că locuitorii din județul Caraș-Severin trebuie să știe că Guvernul este alături de ei și că toate proiectele de infrastructură din zonă vor continua. Guvernul Viorica Dăncilă a asigurat toate fondurile necesare pentru investițiile din infrastructura județului”, a adăugat Răzvan Cuc.

 

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare