Cristian Popescu Piedone: Români, FIȚI VIGILENȚI! Bucureșteni, FIȚI VIGILENȚI! Marile partide și-au activat mașinăriile și au introdus în saci buletine de vot deja ștampilate!

Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone le cere românilor să fie vigilenți și acuză marile partide că și-au activat mașinăriile și au introdus în saci buletine de vot deja ștampilate!
  • ”Români, FIȚI VIGILENȚI! Bucureșteni, FIȚI VIGILENȚI Marile partide și-au activat mașinăriile și au introdus în saci buletine de vot deja ștampilate!
În Sectorul 5, la secția 861, un cetățean a primit buletinul de vot pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European cu ștampila deja pusă pe PSD-PNL!
În Sectorul 2, la secția 190, au fost găsite alte 4 buletine de vot deja ștampilate! Tot pe aceeași pseudo-alianță, PSD-PNL și candidații PSD pentru primării! Secția a fost închisă, după ce a fost apelat numărul 112!
Verificați cu mare atenție buletinele de vot! Sunați imediat la 112 dacă buletinele pe care le primiți au deja ștampila! Sunt disperați, pentru că știu că oamenii s-au săturat de minciunile lor timp de 30 de ani! Români, ieșiți la vot! Bucureșteni, ieșiți la vot!”, spune Piedone.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare