Cozmin Guşă: Cum a reușit Nicușor să fie declarat câștigător la un asemenea scor nu putem ști deocamdată, dar e limpede că nu e ceva real și că s-a lucrat în subterane cu proceduri necunoscute până acum; la București s-a îndeplinit dorința absurdă a americanilor de a-l avea în continuare primar pe Nicușor Dan, edilul-dezastru, primarul pro-LGBT, omul ce n-a făcut mai nimic în patru ani, dovedit pe final de campanie că fusese și turnător la Securitate

„Klaus Iohannis și-a salvat PNL-ul de la dezastru electoral, impunând listele comune PSD-PNL la europarlamentare, respectiv cuplând europarlamentarele cu localele. Altfel, revolta românilor contra sa și a guvernărilor proaste s-ar fi reflectat într-un scor național slab al liberalilor. Ca urmare  a acestui fapt, Iohannis beneficiază de azi începând de un mare suport pentru a obține funcția mult dorită de la Bruxelles, iar în ceea ce privește prezidențialele reușește să stea la volanul strategiei pentru a-și tracta candidatul în turul 2, anume Nicolae Ciucă, zis „Ciucă al nostru”, zis „un ostaș în slujba țării” (dar el de fapt vrea doar în fruntea țării, nu în slujba țării)”, spune, pe solidnews.ro, analistul politic Cozmin Guşă, candidat independent la Preşedinţie României.

„La București s-a îndeplinit cu asupra de măsură și dorința absurdă a americanilor de a-l avea în continuare primar pe Nicușor Dan, edilul-dezastru, primarul pro-LGBT, omul ce n-a făcut mai nimic în patru ani, dovedit pe final de campanie că fusese și turnător la Securitate. Cum a reușit Nicușor să fie declarat câștigător la un asemenea scor nu putem ști deocamdată, dar e limpede că nu e ceva real și că s-a lucrat în subterane cu proceduri necunoscute până acum; mă voi prinde până la urmă. Era limpede încă de acum trei luni că se va recurge la aceste proceduri subterane, din momentul declarației de susținere publică venită din partea ambasadoarei Kavalec, soția CIA-istului Mark Taplin, iar Iohannis a cuplat și el, cuminte și servil, la susținerea celui pe care tot el îl impusese în 2020, anume Nicușor „Turnător” Dan.

E cert, prieteni goldiști, că majoritatea dintre voi v-ați trezit mai triști astăzi, cu sentimentul că ați mai pierdut o oportunitate, niște alegeri, dar desigur că mulți dintre voi și majoritatea românilor trebuie să vă uitați în oglindă, să conștientizați că n-ați făcut mai nimic concret ca să meritați să o duceți mai bine. Eu vă sugerez tuturor să vă concentrați bine, iar când vă uitați în oglindă veți putea observa, măcar cu ochii minții, și rânjetul victorios al lui Iohannis, iar asta cred că vă va mobiliza în mod efectiv pentru prezidențiale și parlamentare. Altfel veți rămâne doar cu înjurăturile proferate în gând sau pe Facebook și, desigur, din ce în ce mai săraci, dar și mai proști”, scrie Cozmin Guşă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare