Propunere înainte de meciul decisiv de miercuri România – Slovacia: După Imnul naţional, cei de pe stadion și cei de-acasă să rostească „Tatăl nostru” din zeci de mii de piepturi, propune Sorin Constantinescu

Omul de afaceri Sorin Constantinescu a propus ca toți românii care privesc meciul România – Slovacia, decisiv pentru calificarea în optimile de finală ale Euro 2024, să rostească în cor rugăciunea „Tatăl nostru”, scrie r3media.ro.

„Mi-a venit o idee, după ce am văzut filmulețul părintelui Ghelasie, în care i-a binecuvântat pe jucătorii echipei noastre naționale.

Ce-ar fi ca după ce se cântă cele 2 imnuri, să spunem toți, cei de pe stadion, cei de-acasă, să spunem toți în cor, „Tatăl nostru”. E o rugăciune foarte puternică, rostită din zeci, sute de mii de piepturi, ar avea un impact foarte puternic. Anunțati-vă prietenii”, a îndemnat Sorin Constantinescu.

Partida dintre România și Slovacia are loc miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00, la Frankfurt. Este ultimul meci al tricolorilor în Grupa E și decisiv pentru calificarea în optimi. Cu un rezultat de egalitate, România este calificată.

În primul meci, România a spulberat Ucraina cu 3-0, iar în al doilea, a pierdut cu 2-0 în fața Belgiei.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare