Viorica Dăncilă, IRONII la adresa lui Iohannis: Am văzut că preşedintele face turnee cu avioane private chiar în interiorul ţării

Premierul Viorica Dăncilă a declarat marţi, la Ploieşti, că a observat faptul că preşedintele Klaus Iohannis face turnee cu avioane private chiar în interiorul ţării.

Eu am văzut că domnul preşedinte face turnee, mai nou face turnee cu avioane private, chiar în interiorul ţării, după câte am văzut eu.

VIDEO / Aroganță de Președinte – Iohannis plimbări cu avioane private!

Eu nu am făcut turnee, am explicat foarte clar, de fiecare dată când am plecat într-o ţară, am plecat pentru promovarea României, pentru promovarea oportunităţilor economice şi de fiecare dată am semnat un acord de cooperare, am semnat cooperarea între ministere, am impulsionat relaţiile bilaterale. (…)

Dacă îmi amintesc eu bine, când a fost cazul Caracal, de care domnul preşedinte şi-a amintit după trei luni, dânsul era în vacanţă, eu m-am întors în Bucureşti şi am luat primele măsuri. Deci, eu cred că nu trebuie să folosim o tragedie ca o temă de campanie electorală. Aceste lucruri se pot discuta, s-au luat măsurile, trebuie să se mai ia măsuri, iar dacă dânsul vrea să ia măsuri pe Ministerul Afacerilor Interne, cred că în primul rând să numească un ministru al MAI. Şi ştiţi că în acest sens am trimis chiar o scrisoare către domnul preşedinte”, a declarat liderul PSD.

Viorica Dăncilă a declarat, pe de altă parte, că revine cu bucurie şi emoţie la Universitatea de Petrol şi Gaze din Ploieşti, care şi-ai pus amprenta asupra formării sale.

„Pentru a-i sprijini şi pentru a-i motiva pe studenţi şi tinerii absolvenţi, am îmbunătăţit Legea internship, Guvernul a mărit la 2.080 de lei brut indemnizaţia lunară oferită fiecărui intern. În plus, de anul acesta, perioada de desfăşurare a programului de internship este considerată vechime în muncă. Am dezvoltat programe pentru a stimula antreprenorii să angajeze tineri absolvenţi. Sunt măsuri bune, care sunt convinsă că vor aduce beneficii şi internilor şi angajatorilor. Anul 2019 a adus creşteri substanţiale ale salariilor profesorilor, inclusiv pentru profesorii universitari. Dorim să continuăm aceste acţiuni astfel încât veniturile să reflecte statutul cadrelor didactice. În ceea ce priveşte investiţiile în infrastructura universitară din fondul de dezvoltare şi investiţii, care era deja operaţional, finanţăm proiecte ale universităţilor”, a afirmat premierul.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare