Cozmin Guşă: „Americanii au pus în brațele lui Ciolacu un cartof fierbinte: documentele despre scoaterea ilegală peste granițe a cca. 168 de miliarde de euro, de către înalți funcționari sau politicieni români”

„Americanii au pus în brațele lui Ciolacu un cartof fierbinte: documentele despre scoaterea ilegală peste granițe a cca 168 de miliarde de euro, de către înalți funcționari sau politicieni români. Ofițerii FBI au vrut să demonstreze astfel că RO are miliardari, dar ilegali, printre ei se numără un fost primar de București ce-a “bordurizat” țara, un alt celebru primar de lângă capitală sau cel mai vechi guvernator de bancă din lume”, scrie, pe Facebook, analistul politic Cozmin Guşă, candidat independent la prezidenţiale.

„Ciolacu întâi s-a bucurat, dar acum tremură de frică, deoarece n-are curajul să întreprindă nimic, noi neavând legislație ptr confiscare, iar împricinații au aflat că sunt vânați de SUA prin premierul RO, candidat de la care americanii au așteptări. Tic-tac! Voi reveni”, scrie Guşă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare