Laura Vicol: În calitate de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților, am susținut mereu necesitatea unui sistem judiciar echitabil și transparent pentru toți cetățenii.

Laura Vicol afirmă că, în calitate de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților, a susținut mereu necesitatea unui sistem judiciar echitabil și transparent pentru toți cetățenii.
  • ”Astăzi, de Ziua Justiției, vreau să le mulțumesc tuturor magistraților, lucrătorilor din sistemul judiciar și avocaților pentru munca lor dedicată și eforturile depuse pentru a aduce dreptatea în societate.

Îmi doresc sincer ca Justiția să fie una dintre instituțiile în care românii să aibă încredere deplină. Fără un sistem de justiție puternic și corect, nu putem avea un stat de drept autentic.

În calitate de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților, am susținut mereu necesitatea unui sistem judiciar echitabil și transparent pentru toți cetățenii. Este important ca fiecare persoană să simtă că are parte de dreptate.
La mulți ani tuturor celor care contribuie la realizarea justiției în România!”, spune Vicol.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare