ULTIMA ORA / Dăncilă despre moţiune: Nu întotdeauna numărul de semnături coincide cu numărul voturilor

Premierul Viorica Dăncilă a reafirmat că moţiunea de cenzură, care va fi dezbătută şi votată joi, nu va trece, argumentând că nu întotdeauna numărul de semnături coincide cu numărul voturilor.

Liderul PSD a subliniat că social-democraţii nu se tem de alegeri anticipate, adaugând că nici opoziţia nu doreşte totuşi în realitate aceste alegeri.

„Nu întotdeauna numărul de semnături conincide cu numărul voturilor. (…) Cred că moţiunea nu va trece şi îmi bazez această convingere pe faptul că sunt destui oameni responsabili în Parlamentul României.

În momentul în care nu vii cu o alternativă, cu un program de guvernare, acest lucru denotă multă neseriozitate. Dărâmăm guvernul ca să facem ce? Să facem „politici publice” că dăm afară 400.000 de oameni, că tăiem pensii şi salarii? „, a declarat Viorica Dăncilă la Adevrul live.

Premierul a calificat lipsa de alternativă la actuala guvernare ca fiind o aventură, şi a adăugat că vor fi destui deputaţi şi senatori care nu vor vota această moţiune.

O parte din cei care au  semat moţiunea, mă aştept să se răzgândească atunci când va fi vorba de exercitarea votului. (…), Nu cred că se va ajunge la alegeri anticipate. (…) PSD nu se teme”, a adăugat premierul.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare