Ioana Ramona Bruynseels: Dacă vrei să afli cum anume vom ajunge să implementăm măsurile din Planul Simion, vino la lansarea de azi de la Magazinul București. Îți va explica George Simion în persoană

Ioana Ramona Bruynseels anunță că cine vrea să afle cum anume vor ajunge să implementeze măsurile din Planul Simion, este invitat la lansarea de azi de la Magazinul București unde va prezenta programul George Simion în persoană.
  • ”De când a fost lansat, Planul Simion a iscat multe discuții, a ridicat semne de intrebare si ridicări de sprânceană. Nouă, ne-a confirmat cât de rău stăm, noi, poporul român, din punctul de vedere al încrederii oamenilor în politicieni și în dorința acestora de a face cu adevărat bine pentru români.

Pe lângă măsura controversată a construcției celor 1 milion de locuințe, Planul Simion este și Programul nostru de guvernare, pe care l-am lansat în 11 mai 2023 și pe care l-am prezentat tot anul trecut, mergând din județ în județ.

Dacă vrei să afli cum anume vom ajunge să implementăm măsurile din Planul Simion, vino la lansarea de azi de la Magazinul București.

Îți va explica George Simion în persoană, alături de mulți alți specialiști cum vom face posibile fiecare dintre măsurile asumate.

În perioada următoare, la rândul meu, voi prezenta mai multe dintre aceste măsuri, ca să știți ce vom face atunci când, cu ajutorul vostru, vom ajunge la guvernarea României”, spune Ioana Ramona Bruynseels.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare