„Accepți prețurile mari la energie, accepți sfidările lui Iohannis, dar să accepți să-ți moară concetățenii mâncați de urși sau de câini mi se pare prea mult. Eu sunt foarte revoltat de atitudinea aceasta de non-combat pe care o au românii. Un gest de minimă decență ar fi demisia Ministrului Mediului”, spune Petrişor Peiu

În emisiunea „Dincolo de propagandă”, analistul Petrișor Peiu a comentat cumplitul atac al unui urs asupra unei tinere, soldat cu moartea acesteia, scrie solidnews.ro.

De-a lungul ultimilor ani s-au înmulțit cazurile de câini vagabonzi care au ucis copii sau alergători, dar și cele de urși care au omorât oameni. De fiecare dată românii au aflat că sunt mai importanți câinii și urșii, în virtutea legislației europene. „Servilismul conducătorilor noștri a ajuns atât de departe, încât preferă să-și sacrifice cetățenii în favoarea urșilor și a câinilor!”, a subliniat Petrișor Peiu. Se aruncă vina pe Comisia Europeană, deși se observă clar că ai noștri guvernanți nu sunt în stare să rezolve o problemă care trenrează deja de ani buni. Mai grav este că până și societatea pare că și-a pierdut sensibilitatea și spiritul civic. Solidaritatea dintre oameni pare să lipsească cu desăvârșire.

Accepți prețurile mari la energie, accepți sfidările lui Iohannis, dar să accepți să-ți moară concetățenii mâncați de urși sau de câini mi se pare prea mult. Eu sunt foarte revoltat de atitudinea aceasta de non-combat pe care o avem mulți dintre noi. Un gest de minimă decență ar fi demisia Ministrului Mediului”, a concluzionat Petrișor Peiu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare