Senatorul Diana Şoşoacă: Eroul naţional Avram Iancu a fost în fruntea luptei românilor, dar tot aceştia l-au lăsat apoi să moară într-o sărăcie cruntă, l-au abandonat

Senatorul Diana Şoşoacă a spus, la Tîrgul de Fete de pe Muntele Găina, că ar fi greu să ajungă președinte având în vedere că și Donald Trump a fost împușcat.

Europarlamentarul a arătat că „ar trebui să ne fie rușine ca neam de trădători pentru felul în care a murit Avram Iancu”.

„Românii l-au lăsat sărac pe Avram Iancu, a fost alungat chiar de poporul român. De-aia o ducem rău – de lepre ce-am fost și ce-am rămas”, a spus aceasta.

Cunoscutul Târg de Fete de pe Muntele Găina, desfășurat în anul bicentenarului nașterii lui Avram Iancu, a fost marcat de tensiuni între simpatizanţi AUR și SOS România, scrie puterea.ro.

La scurt timp după sosirea celor două tabere, atmosfera a devenit tensionată, fiind auzite huiduieli și asistându-se la îmbrânceli și amenințări. Un membru al AUR a provocat o reacție vehementă din partea Dianei Șoșoacă, întrebând-o despre atitudinea sa față de militari: „O nouă promoție de polițiști, jandarmi și pompieri au depus jurământul militar și chiar cu prețul vieții. Cum credeți că se simt tinerii care au îmbrăcat uniforma militară, când dvs. îi blestemați să moară în cele mai mari chinuri sau când le spuneți noilor militari că vor înfunda pușcăriile dacă ajungeți președintele României? Nu există stat puternic fără o armată puternică, iar dvs. scuipați pe uniforma militară.”

Diana Șoșoacă a reacționat imediat: „Lăsați-l că este prietenul lui Simion, pe ăsta îl cunosc! Se lua la bătaie cu jandarmii!”. Aceste cuvinte au declanșat o serie de înjurături, huiduieli și amenințări între susținătorii celor două tabere. În mulțime s-au auzit scandări precum „Șoșoacă președinte!”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare