„Gheboasă, Babaşa, Nae cu fustiţă, marşuri Pride, trotinetiştii sexo-marxişti, noua „elită” care este oferită societăţii în minunata lume nouă” (activenews.ro)

„Ați văzut pozele cu dom’ profesor care se crede domnișoară? Dacă nu, uite-le.
Îl cheamă Nae și predă la Universitate in București. A mai existat un Nae, acum aproape 100 de ani, tot profesor universitar. Îl chema Nae Ionescu și nu prea e permis să vorbești despre el astăzi, pentru că unii pigmei neomarxiști i-au pus eticheta de „legionar”. În realitate, Nae Ionescu e un reper al culturii, nu doar române, ci universale. Și tocmai de asta este azi atacat, alături de alte figuri marcante: pentru că elitele autentice deranjează”, scrie, pe activenews.ro, jurnalistul Marian Dumitru.
„Se dorește și se lucrează intens ca aceste elite autentice să fie înlocuite cu alde „Nae cu fustiță”.
Eliade, Cioran, Țuțea, Nae Ionescu, Octavian Goga și mulți, mulți alții, culminând cu Eminescu, trebuie să fie denigrați, scuipați și în cele din urmă interziși.
Chipurile toți au fost legionari, iar dacă nu au fost, pentru că au trăit înainte de asta, atunci cică sunt antisemiți; deci tot un fel de legionari.
În locul lor vor fi trântiți noii idoli, începând cu „domnișoara Nae”.
Scara valorilor este inversată.
Astfel, dacă primii năzuiau spre certitudini, noii idoli sărbătoresc confuzia, ei încă nu știu ce au in pantaloni.
Conducerea Universității a spus că „duduiul” nu încalcă codul de conduită. Și acum să vă zic una tare: știți ce interzice în schimb acest cod de conduită universitară? Interzice „promovarea simbolurilor identitare”.
Cum ar fi tricolorul, sau imnul, sau portul național.
Pentru că antiromânismul e politică de stat!
Ține minte asta!
Dacă vă întrebați de ce vine „duduia Nae” în fața studenților îmbrăcat așa: tocmai pentru reacții, el caută să provoace reacții negative, pentru a se plânge ulterior că e discriminat.
A te plânge e azi țel suprem și scop în viață.
Spre deosebire de martirii chinuiți în temnițele comuniste, păcălicii ăștia se simt torturați că nu le spui „domnișoară”.
Ei se simt discriminați mereu, sunt ofensați la tot pasul, opresați de tot și toate.
Dacă adevăratele personalități ale neamului au fost caractere tari, de cremene, azi e la modă fragilitatea, debilitatea, domnișorii sunt delicați precum fulgii de nea.
Pe ei îi rănește o privire, îi sfâșie un cuvânt, îi doare un gând.
Și cu cât se simt mai victme, cu atât avansează profesional, sunt mai bine văzuți și mai bine plătiți.
Vechea elită va fi înlocuită de „Nae fără ..aie”, de cei care urlă mai tare la marșul Pride, de Gheboasă și Babașa, de sexo-marxiști pe trotinete.
Că sunt semi-analfabeți și isterici, că habar n-au să traverseze strada și simt că semaforul îi ofensează, că urăsc România și le e rușine cu neamul lor, toate astea nu contează!
Tot ce contează e că nu sunt „legionari” și nu au supărat conducerea României de azi, adică institutul elivizăl.
Aplauze!
Duduia Nae e primul, dar vor urma alții.
Și numele lor va fi Legiune…”, scrie Marian Dumitru.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare