Dan Negru: În ziua de azi, poți să fii împiedicat și nătărău că n-o să ți-o mai spună nimeni ca să nu te discrimineze; Asta va fi lumea în care vom trăi ! Fără evaluări, fără aprecieri. Oricine poate să facă orice. Așa va fi omul nou! Dar asta o să ne coste! Pentru că e ușor să lupți pentru principii. Greu e să trăiești conform lor!

„Poți să fii împiedicat și nătărău în ziua de azi că n-o să ți-o mai spună nimeni ca să nu te discrimineze. Așa au fost și bodyguarzii năuciți și depășiți la atentatul asupra lui Trump. Ideea că toți au șansa să facă orice e păguboasă”, scrie, pe Facebook, Dan Negru.

„Am pățit-o și eu: unui student la jurnalism care avea un defect de vorbire i-am sugerat să nu se îndrepte spre radio sau TV. M-a acuzat de discriminare și m-a reclamat! De atunci mi-am învățat lecția: dacă-mi spune un tont că 2+2=5 nu-l contrazic ca să nu-l fac să se simtă inferior, discriminat. Dacă un bâlbâit vrea să se facă crainic de radio, îl încurajez. Asta va fi lumea în care vom trăi ! Fără evaluări, fără aprecieri. Oricine poate să facă orice. Așa va fi omul nou! Dar asta o să ne coste! Pentru că e ușor să lupți pentru principii. Greu e să trăiești conform lor!”, a spus Negru.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare