Europarlamentarul Ştefănuţă: Mi-a plăcut spectacolul din deschiderea JO 2024, o contrapondere la conservatorismul mondial

„Nicu Ștefănuță, europarlamentar independent și Victor Negrescu, europarlamentar PSD, sunt singurii români care au fost aleși în funcția de vicepreședinte al Parlamentului European”, scrie r3media.ro într-o analiză.

„”Pe numele real, Nicolae-Bogdănel Ștefănuță, a candidat ca independent pentru Parlamentul European, pe o platformă progresistă, radicală.

Ștefănuță este fost membru USR, pe listele căruia a fost ales ca europarlamentar în 2019. Înainte de acest partid, Nicu Ștefănuță a fost pupilul Monicăi Iacob Ridzi, baronul PDL (actualul PNL), condamnat pentru corupție și ulterior reabilitată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Tatăl său este un barol local cunoscut în județul Sibiu.

Tatăl „independentului” a condus Direcția Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor ani buni. Fiind o funcție influentă în județ și eminamente politică, Ștefănuță Sr a trecut de la PSD la PNL pentru a o păstra.

Nicolae Ștefănuță senior a fost urmărit penal pentru un prejudiciu de 50 de miliarde de lei vechi.

Mama lui Ștefănuță a lucrat toată viața pentru o instituție aflată în subordinea CJ Sibiu.

După patru ani ca europarlamentar USR, Nicolae-Bogdănel Ștefănuță a părăsit rândurile formațiunii și s-a înscris în cursa electorală ca independent.

Oferta sa a fost radicală:

      • legalizarea parteneriatelor civile între persoane de același sex
      • înscrierea unui așa zis „drept la avort” în Carta Drepturilor Fundamentale ale Uniunii Europene
      • Eliminarea oricărei forme de energie în afară de „energia verde”
      • Susținerea avortului cu bani europeni
      • susținerea migrației, fiind „datoria UE” să-i ajute să-și găsească un viitor
      • Susținerea transgenderismului
      • susținerea introducerii de noi taxe pentru a combate „criza climatică”
      • „întărirea” Uniunii dintre statele UE, un eufemism pentru un suprastat european
      • renunțarea la unanimitate în cadrul Consiliului European pe măsuri ce țin de politică externă și finanțe. Renunțarea la suveranitatea națională

Dacă vă întrebați cum a reușit o persoană cu asemenea agendă extremă să obțină peste 300.000 de voturi ca independent, răspunsul stă în aliații domniei sale.

Înainte de alegeri, Ștefănuță a fost promovat de mai toate organele media din România: de la Recorder, la Starea Nației sau Spotmedia. Ștefănuță a fost susținut public de personaje influente de extremă stângă, precum Silviu Faiăr, Anca Broască sau Gelu Duminică. Fiecare are zeci sau sute de mii de urmăritori pe rețelele sociale, unde l-au promovat masiv pe Ștefănuță.

Evident, asociațiile pro-homosexualitate Accept și Mozaiq s-au plasat în spatele lui Ștefănuță.

Articole elogioase despre Nicu Ștefănuță găsim și Europa Liberă (postul finanțat de Departamentul de Stat al SUA), unde europarlamentarul deplânge faptul că părinții nu-și ascultă copiii și e, încă, invers în România.

Acest lucru nu ar trebui să surprindă, având în vedere că Ștefănuță este căsătorit cu o americancă. Carolyn Blake este cetățean american, lucrează de peste 9 ani la Camera de Comerț a SUA și și-a început cariera la Departamentul de Stat de la Washington.

Cuplul Blake – Ștefănuță are un apartament cumpărat la Bruxelles, unde practic, cei doi locuiesc.

Ștefănuță s-a mai remarcat prin faptul că l-a reclamat pe părintele Nicolae Tănase la CNCD, dar și că susține aberația schimbării limbii române în funcție de ideologia LGBT.

Printre aliații lui Ștefănuță se numără „Andre Rădulescu”, o femeie care se consideră „non-binar agender” și care nu este fondatoare, ci „fondatorx” al unui ONG pro-transgenderism.

Mai recent, Nicu Ștefănuță s-a declarat impresionat de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris.

Ceea ce Biserica Ortodoxă numește „demonic”, Ștefănuță apreciază.

„Mie mi-a plăcut mult deschiderea Jocurilor Olimpice. Alegerea artiștilor, Lady Gaga, Céline Dion revenită din boala gravă, muzica modernă, personajele din ceremonie, diversitatea.
Franța a fost mereu un far al drepturilor și al libertăților. O contrapondere a conservatorismului mondial, de la Revoluție încoace.

Nu, nu a fost un spectacol depravat. Este pur și simplu lumea în forma ei liberă.
Îi felicit pe organizatori pentru curaj și asumare”, a scris el.

Nu e clar dacă prin diversitate înțelege asocierea copiilor cu adulți dezbrăcați”, arată r3media.ro.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare