Dîncu susţine că Von der Leyen a fost votată masiv din cauza…protestului Dianei Şoşoacă

Paradoxul este că Diana Șoșoacă i-a dat o mână de ajutor Ursulei, justifică Vasile Dîncu votut dat pentru Ursula von der Leyen în fruntea Comisiei Europene, scrie cotidianul.ro.

„Nedorita ei expresivitate a ajutat la o polarizare extremă, din care von der Leyen a câștigat voturi în plus”, a explicat  Dîncu pe pagina sa de Facebook.

„Ieșirea primitivă a colegei mele din Parlamentul European a creat o surpriză și o contestare violentă. A fost fluierată și huiduită din toate părțile, inclusiv din zona ei de proximitate spațială si ideologică, acolo unde se știe că sunt plasați așa-numiții „patrioți” europeni. Această zonă nu a primit-o în niciun grup, dar a simțit că pierde la imagine dacă se asociază cu circul cu care Șoșoacă ne-a obișnuit deja. Admonestarea Ursulei de către Diana Șoșoacă a fost fluierată vehement și de colegii ei, dar și de noi, devenind astfel aliați de conjunctură, și nu a rămas fără efect. În toate grupurile s-a vorbit despre nevoia unui vot pentru Ursula, ca alternativă la violența și intoleranța extremei drepte.

Asta ne așteaptă dacă nu votăm pentru Ursula, spuneau și cei care se îndoiau cu o zi înainte de necesitatea votului pentru von der Leyen sau care spuneau că ne mai putem gândi până în toamnă”.

Paradoxul este că Diana Șoșoacă i-a dat o mână de ajutor Ursulei, a conchis Dîncu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare