Diana Şoşoacă: „Acum înțeleg de ce când am ridicat icoana în PE au sărit toți lgbt-iștii și globaliștii în sus de supărare, pentru că ei pregăteau întinarea creștinismului la Jocurile Olimpice, iar gestul meu a fost o palmă dată intențiilor lor spurcate. Le-am arătat că pe aici, peste credința noastră, nu se trece!”

„După intervenția mea de ieri, ați avut alte 24 de ore să luați atitudine. Nu ați luat voi, în schimb au reacționat tot musulmanii! Voi chiar nu simțiți palmele date creștinismului şi Ortodoxiei care nu au luat pic de atitudine?”, scrie, pe Facebook, liderul SOS România, europarlamentarul Diana Şoşoacă.

„Solicit oficial Patriarhului României, Înalților Ierarhi, Președintelui României, premierului, miniștrilor, președinților celor două Camere ale Parlamentului, tuturor preoților, să ia atitudine imediat împotriva blasfemiei de la Jocurile Olimpice, iar dacă nu, să îşi dea demisia toţi.

Solicit și Parlamentului European să ia urgent atitudine având în vedere că principalele acte pe care le semnăm în PE sunt împotriva discriminării. Eu, în calitate de Parlamentar European, mă simt discriminată, şi acum înţeleg legătura dintre conducerea Franței și Parlamentul European care instigă la blasfemie împotriva creștinismului.

Vă acuz de blasfemie şi de discriminare împotriva creştinilor. Ori luați atitudine, ori va trebui să plătiți din punct de vedere legal.

Am ridicat icoana în Parlamentul European ca să fie mărturia noastră, a creștinilor, împotriva tuturor celor care vor să ne distrugă și pângărească credința. Acum înțeleg de ce au sărit toți lgbt-iștii și globaliștii în sus de supărare, pentru că ei pregăteau întinarea creștinismului la Jocurile Olimpice, iar gestul meu a fost o palmă dată intențiilor lor spurcate. Le-am arătat că pe aici, peste credința noastră, nu se trece!”, scrie Şoşoacă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare