Europarlamentarul Diana Şoşoacă, scrisoare către Macron: „Aţi patronat batjocura la adresa lumii creştine de la deschiderea JO; Dacă aţi fi batjocorit simbolurile Islamului, acum aveaţi război civil pe străzile oraşelor franceze. Însă aţi considerat că pe creştini îi puteţi jigni în orice fel pentru că nu vi se va întâmpla nimic. dacă credeţi că o asemenea jignire va rămâne fără răspuns din partea creştinilor vă înşelaţi amarnic””

„Aţi făcut Franţa de ruşine în faţa întregii lumi patronând batjocura la adresa lumii creştine de la deschiderea Jocurilor Olimpice. Dar v-aţi permis acest lucru bazându-vă pe slaba reacţie a creştinilor. Dacă aţi fi batjocorit simbolurile Islamului într-un mod similar, acum aveaţi război civil pe străzile oraşelor franceze. Însă aţi considerat că pe creştini îi puteţi jigni în orice fel pentru că nu vi se va întâmpla nimic”, se arată într-o scrisoare deschisă adresată preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, de europarlamentarul Diana Şoşoacă, liderul SOS România, scrie amosnews.ro.

„Aveţi datoria să vă cereţi scuze pentru desacralizarea ofensatoare în cel mai înalt grad pe care Franţa a făcut-o la adresa lumii creştine. Iar dacă credeţi că o asemenea jignire va rămâne fără răspuns din partea creştinilor vă înşelaţi amarnic. Conştiinţa credincioşilor se trezeşte, iar blasfemia nu va rămâne fără reacţie. O să vedeţi cum, prin vocile care mai au curajul să vorbească, afrontul adus creştinismului la Jocurile Olimpice se va transforma în catalizatorul conştiinţelor.

Icoana pe care am ridicat-o în plenul Parlamentului European îi va aduna pe creştini şi ne vom opune atacurilor la adresa credinţei la fel cum strămoşii noştri au apărat Europa creştină în Evul Mediu. Iar unii ca dumneavoastră vor deveni doar note de subsol negative în cartea de istorie.

Aţi fost promotorul globalismului şi al dezumanizării în Europa, dar acum aţi întrecut orice limită a bunului simţ. Creştinii vă spun răspicat: Gata! Până aici! Este destul!

Europarlamentar Av. Diana Iovanovici-Şoşoacă
Preşedintele partidului S.O.S ROMANIA”.

Reamintim că pe 14 iulie, de ziua naţională a Franţei, liderul SOS România scria pe Facebook:

Astăzi, de Ziua Națională a Franței, nu avem motive de sărbătoare. Sub conducerea lui Emmanuel Macron, Franța a devenit un exemplu trist al decăderii naționale. Globalismul a adus haos, diviziune și insecuritate. Valorile tradiționale franceze, odată un far de lumină pentru lume, sunt acum batjocorite și distruse.

Macron și acoliții săi globaliști au trădat poporul francez. Ei au permis imigrația necontrolată, au distrus economia prin politici pro-corporatiste și au subminat securitatea națională. În loc să protejeze cetățenii, au ales să se alinieze intereselor străine și să promoveze o agendă globalistă care nu servește intereselor Franței.

Poporul francez merită mai mult decât să fie condus de trădători care au transformat patria într-o umbră a măreției sale de odinioară. Este timpul ca Franța să se ridice din nou, să-și revendice suveranitatea și să respingă influențele distructive ale globalismului.

Să nu uităm că simbolul Franței, Turnul Eiffel, a fost construit cu oțel și fontă din România. Aceste materiale, esențiale pentru structura turnului, au fost furnizate datorită inovațiilor inginerului român Gheorghe Pănculescu, care a revoluționat metodele de construcție și a permis finalizarea rapidă a acestui monument iconic.

PARTIDUL S.O.S. ROMÂNIA îndeamnă toate națiunile suverane să învețe din greșelile Franței și să lupte pentru independența și valorile lor. Nu vom permite ca globalismul să distrugă națiunile noastre! Este timpul să ne reîntoarcem la valorile noastre fundamentale și să luptăm pentru un viitor demn și suveran”.

Miercuri seara, 31 iulie, de la ora 18,00, două asociaţii naţional-creştine, Frăţia Ortodoxă „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă” şi „Calea Neamului” au chemat românii în faţa Ambasadei Franţei din Bucureşti la un protest faţă de batjocorirea simbolurilor creştine la deschiderea JO 2024.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare