Lasconi (USR), după ce Ponta a făcut-o „Coana Leana”: „A jignit peste un milion de femei din România care poartă numele creştinesc Elena”

Elena Lasconi a reacționat la mesajul lui Victor Ponta, care a vorbit despre ea drept „încă o  ‘Coana Leana‘ care a apărut în politica românească – ca să continue ‘blestemul Elenelor‘!“, numind-o o „’telepromptistă’ în politică’ și acuzând că-o că prezenta „știri mondene în costum de baie, pe plajă“.

Președinta USR a declarat că, prin afirmațiile sale, Victor Ponta a jignit peste un milion de femei din România care poartă numele Elena și că a luat în derâdere un simbol al creștinătății.

„Eu sincer m-am bucurat într-un fel. Dar pe de altă parte m-am întristat… Vreau să îi mulțumesc domnului Ponta pentru că prezența domniei sale m-a mânat în această luptă. Apoi a urmat Dragnea, și așa am decis să intru în politică. Chiar îmi doresc foarte mult să îi mulțumesc pentru felul în care a comunicat cu românii în perioada în care era prim-ministru. Dar m-a întristat un lucru, și anume faptul că a jignit peste un milion de femei din România care poartă numele Elena și, într-un fel, a luat în derâdere un simbol al creștinătății din România și al creștinătății în general, Sfânta Elena“, a afirmat Elena Lasconi.

Ea a povestit și proveniența numelui ei: „Atunci când părinții mei au ales numele, pe mine mă cheamă Elena Valerica Lasconi, și cred că și acum mai este treaba asta la modă, să pui copilului un nume de sfânt. Valerica e de la tatăl meu care este Valer și Elena pentru că este Sfânta Elena și port cu mândrie numele meu”, a explicat Elena Lasconi la B1 Tv.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare