„Rafila a acționat simplist, superficial, ca un pui de securist, a trimis doi ofițeri, pensionari speciali, să “le spargă dinții” celor din spital care reclamau probleme grave, i-a concediat pe avertizorii de integritate cu mâna celor 3 membri în Consiliul de Administrație al Spitalului Sfântul Pantelimon. Execuție de tip securist”, spune Liviu Alexa

„Rafila a recunoscut ieri, oficial, că nu a trimis niciun Corp de Control la Spitalul Sfântul Pantelimon care să investigheze moartea suspectă a 20 de bolnavi în 48 de ore! INCREDIBIL, DAR ADEVĂRAT! Pe Rafila l-a interesat cine și de ce se ceartă într-un spital în care mureau mai mulți pacienți ca soldații de pe front!”, scrie jurnalistul Liviu Alexa, conform solidnews.ro.

„Rafila a acționat simplist, superficial, ca un pui de securist, a trimis doi ofițeri, pensionari speciali, să “le spargă dinții” celor din spital care reclamau probleme grave, i-a concediat pe aventurii de integritate cu mâna celor 3 membrii în Consiliul de Administrație al Spitalului Sfântul Pantelimon. Execuție de tip securist.

În acțiunea de mușamalizare Rafila l-a luat cu el și pe dr Săndesc, un medic pesedist care i-a plasat lui Rafila un Secretar de Stat tupeist pe nume Rogobete, cu care domnul Săndesc are o relație extrem de specială.

Cum ar fi trebuit să arate un ordin de ministru pentru un control adevărat la Spitalul Sfântul Pantelimon?

Îi ofer public un model lui Rafila, din acest ordin nu putea lipsi din Corpul de Control al Ministerului Sănătății un medic ATI care să verifice calitatea actului medical prestat de medicii din spitalul controlat, nu avea niciun sens să trimită Rafila doi pensionari speciali care să culeagă bârfe despre certurile din spital când el avea 20 de bolnavi care s-au prăpădit în condiții suspecte…

Am un mesaj clar pentru domnul Ciolacu, Corpul de Control al premierului caută potcoave de cai morți la Ministerul Sănătății, toată planeta știe că Rafila trebuia să trimită control adevărat pe morțile suspecte, nu pentru ciondăneli între doctori.

Nu ar trebui să fie ceva obișnuit că mor 20 de oameni într-un spital în 48 de ore, nu, domnule Ciolacu?

Nu mă opresc până acest individ nu dispare din fruntea Ministerului Sănătății, lenea și ticăloșia lui sunt un pericol pentru tot sistemul sanitar românesc!”, arată Alexa.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare