Rareş Bogdan, după Congresul PSD: „Socialiştii fac doar ce ştiu: mint de îngheață apele; se pregătesc de guvernarea alături de AUR”

Atacurile din interiorul coaliției de guvernare se țin lanț! Și Rareș Bogdan se numără printre liberalii care au lansat replici acide la adresa PSD, scrie romaniatv.net.

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a lansat un atac dur la adresa PSD, acuzându-i pe social-democrați de frică și lașitate în ceea ce privește relația cu PNL. Într-o postare pe Instagram, Bogdan a afirmat că PSD este „speriat” de PNL, această frică fiind vizibilă în atacurile recente ale social-democraților.

Bogdan susține că atacurile PSD la adresa PNL au ca scop distragerea atenției publicului de la scandalurile din sănătate și pensii, subliniind că social-democrații încearcă să evite discuțiile despre problemele reale cu care se confruntă România.

„Le este pur și simplu FRICĂ! Atacurile socialiștilor la adresa PNL au două explicații: frica și lașitatea.

Este cât se poate de clar. PSD se teme de PNL, este obsedat de PNL, este speriat de PNL, obsesie care a dominat Congresul socialiștilor. Pe urmă, atacurile pesediștilor la adresa PNL sunt o perdea de fum menită să abată atenția de la scandalurile din sănătate și pensii.

Pentru compania de zgomote din vârful PSD este vital ca publicul să se concentreze pe schimbul de replici dintre partenerii aflați la guvernare, nu pe milioanele de pensionari fraieriți, cărora le promiteau la început de an – ce tupeu! – că nu le scad pensiile și ca le vor crește tuturor.

Povestea eșalonului 2 se tot repetă, pe spinarea românilor. Când eșalonul 2 al PCR a preluat puterea în România, viitoarele eșaloane 2 își făceau încălzirea, progresiv. Năstase, Ponta, Dragnea, Grindeanu (nici nu știu de ce l-am inclus, poate pentru mizeria OUG 13, pentru obrăznicia dragniană afișată azi, pentru ca a reușit performanța de a aduce turcii în România mai rău decât pe vremea domnitorilor fanarioți…

Dacă aceste personaje ne înjură, ne arată cu degetul, scuipă venin spre noi, înseamnă că noi, PNL, suntem pe drumul cel bun! Înseamnă că am făcut și facem ce trebuie.

PNL se va trezi din amorțeala generată de cântul mieros ce se aude din Kiseleff și Palatul Victoria și va înțelege ca e o luptă reală pentru viitorul acestei țări, care înseamnă viitorul copiilor noștri.

Pentru mine este evident că PSD se pregătește de guvernare cu AUR.

Era obligatoriu ca PNL și PSD să guverneze, pentru că dacă nu o făceau, dacă nu asigurau stabilitatea frontierei estice a UE și NATO, PSD ar fi fost un AUR mai bogat, mai deșănțat, mai flămând. PSD îl visează în turul 2 pe Simion, pe care să-l învingă Ciolacu ușor, într-un blat care presupune un tandem președinte – premier. Doi populiști. PSD dorește repetarea modelului Vadim-Iliescu 2000.Dar nu va fi așa. De asta se tem. De asta am asistat la mizeriile tipice anilor ‘90 de la Congresul PSD.

Doamne, ocrotește România!”, a scris Rareș Bogdan pe pagina sa de Instagram.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare