Ludovic Orban: Am încercat să pun umărul la coagularea formaţiunilor de centru-dreapta. Nu am avut cu cine

Ludovic Orban anunță că Forța Dreptei va fi prezentă în aceste alegeri după eșecul coagulării unui pol de dreapta. 
”Am tăcut o perioadă pentru că am încercat să pun umărul la coagularea formațiunilor politice de centru-dreapta. Am căutat soluții de unire a forțelor democratice pentru o strategie care să dea posibilitatea câștigării alegerilor prezidențiale de un candidat de dreapta și formării unei coaliții de guvernare de orientare liberală după alegeri. Am fost dispus la concesii importante doar pentru a putea realiza unirea forțelor.
Nu am avut cu cine. Leadership-ul slab, sectarismul partinic, orgoliile nejustificate, lipsa de viziune și foamea de funcții au dus la un rezultat pe care nu l-am dorit.
Chiar și în aceste condiții voi promova în continuare principiile, valorile și soluțiile liberale. Convingerea mea este că România nu își poate atinge potențialul de dezvoltare decât prin politici liberale. Voi lupta la fel de determinat ca și până acum pentru a realiza în România o democrație autentică care să garanteze drepturile și libertățile pentru fiecare cetățean român și care să permită fiecărui om să se realizeze în viață prin propriile merite.
Voi continua lupta contra PSD și contra sateliților acestuia. Voi face tot ce este posibil pentru a împiedica realizarea planului de dominație al PSD, care urmărește capturarea tuturor instituțiilor statului și impunerea unui monopol politic.
Forța Dreptei va fi prezentă în aceste alegeri. Cu o viziune pentru România, cu programe realiste și bine fundamentate, cu candidați onești și bine pregătiți.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare